The Divan-Like Little-Girl

Life Is Just A Tire Swing

Vatten över huvudet?

Ikväll så ska jag faktiskt laga hemlagad mat och det är något som är sällsynt hemma hos oss kan jag tala om. 
Det beror inte endast på att vi båda jobbar heltid och helt enkelt är för trötta för att börja laga mat när vi kommer hem, utan också för att jag är fruktansvärt dålig på att laga mat, den enda i detta hushållet som faktiskt kan laga mat är min man men han gör det ändå väldigt sällan, även om han lagar mat mer än vad jag gör. 

Men nu ikväll så ska jag faktiskt laga mat och jag har hittat ett recept för udon nudlar, och ja jag vet att det antagligen är att ta vatten över huvudet. Jag vet knappt ens en gång vad det är och en av ingredienserna är edamamebönor  och det har jag aldrig hört talas om heller så detta blir väldigt spännande. Jag hoppas att min man är för snäll för att berätta för mig om det smakade dåligt! 

Enligt receptet så ska jag bara "finfördela" broccoli och skala och sen hyvla polkabetan (vad är det för något)tunt och sen koka nudlarna enligt förpackningen. Efter det ska jag koka upp buljongen med limeblad och lägga i broccolin och så ska det koka ett par minuter och sen läggs  edamamebönorna i och sen ska det vara klart! Sp jag menar att det låter ju inte direkt som att det är hjärnkirurgi. Så jag tror j´nog att jag ska klara detta! Men sen vet jag inte hur det ska gå i mataffären när jag ska införskaffa alla matvaror, det är ju ett problem i sig eftersom att jag inte vet riktigt var nästan någon som står i receptet är. Jag hoppas verkligen maken uppskattar detta för han vet helt enkelt inte allt jag måste gå igenom för att lyckas.