The Divan-Like Little-Girl

Life Is Just A Tire Swing

Må bra på jobbet

Det är viktigt att man mår bra vart man än är, man behöver må bra på jobbet. Det är ju där vi spenderar mycket tid. Så det är verkligen viktigt att man mår bra där, så att man orkar att jobba på och att man har kraft och energi när man kommer hem. Så att man har kraft över till sina vänner och familj. 

Vad kan man göra?

Det är ju inte alltid så lätt för det är ju inte alltid vi själva kan välja vart vi ska jobba, med tanke på att det inte alltid finns så många jobb att välja bland. Men det man kan göra är att man försöker att göra situationen så bra som möjligt på det jobb som man har. Då blir det oftast lite bättre. Man kan ta upp dom problem som finns för chefen för att denne ska kunna göra det bättre. Ibland så kanske man tänker för negativt, det kanske kan vara våran inställning som behöver justeras också. Ja det finns lite olika saker som man kan hitta på för att det ska kännas lite bättre och blir bättre.
Ja det är bra om man försöker att göra det så bra som man bara kan.
Det är kul att det finns så många bra företag som kämpar för att alla på jobbet ska må bra och det är ju verkligen bra att det är många som jobbar för det. Smarter marketing är ett företag som är duktiga på att ta hand om sin personal och det är ju jätte bra att dom är det. Ja det finns många bra företag som jobbar för att personalens hälsa ska vara bra och att alla ska trivas och må bra. Så det är något som man gärna vill att ålål företag ska jobba mot och man kan göra mycket själv.